アンチョビパイ

CONTACT

アンチョビパイ

 

フランス産のバター、小麦、塩を使った生地でサックリと。
アンチョビは、イワシが獲れたその日のうちに加工されるものを厳選して使用いたしました。

風味豊かで熟成によりアミノ酸が増したアンチョビと、飴色になるまで火を通した玉ねぎの甘みを加えパルメザンチーズで仕上げ、食感良く焼き上げます。

レストランならではの大人のおつまみをどうぞ。

 

It's a crispy dough made with French butter, wheat and salt.
Anchovies are processed the same day the sardines are caught, and aging gives them more amino acids and a richness flavor.
Then, and the sweetness of onions, cooked until they become amber color, and finish with Parmesan cheese.
Enjoy this special snack made by the restaurant.

当店でご利用いただける電子決済のご案内

下記よりお選びいただけます。