株式会社グローヴディッシュ

豆乳チーズのムースグラッセバー

CONTACT

豆乳クリームチーズのムースグラッセバー

卵・乳製品・白砂糖不使用。豆乳クリームチーズをベースにきび糖を使用。滑らかで冷たい食感は暑い夏にぴったりのアイスバーです。

[グルテンフリー]
小麦由来の成分を使わず、自然な甘みを感じていただけるよう仕上げています。体質や肌質を気にせず、美味しく味わっていただけるアイスバーです。

[ラクトースフリー]
乳製品の代わりに豆乳を使用しています。動物性油脂 不使用で、なめらかな口当たりとなり、さっぱりとした味わいは様々なフレーバーを際立たせます。

[ヴィーガン対応] プラントベース仕上げです。自然由来 食材のサイクルを考え仕上げています。

環境に配慮しつつも 美味しさには妥協せず、身体に嬉しいアイスバーをお届けいたします。

No.1 〈マダガスカル産バニラビーンズ ”NOROHY"(ノホイ) 〉
世界のトップシェフから認められるヴァローナ社が現地のエキスパートと共同開発した最上質なバニラ。贅沢な極上バニラをお楽しみください。

No.2〈カカオハンターズのカカオニブ〉
世界で活躍するカカオハンター・小方真弓さんのカカオニブがアクセント。ほのかに混ぜ込んだチョコレートの風味をお楽しみください。

No.3〈茨城県産"幸水"と青柚子〉
瑞々しい梨の果肉に青柚子の皮と果汁を混ぜ込んでいます。凍った梨の食感と爽やかな柑橘の香りをお楽しみください。
 

 

Ice-bar made by soy milk cream cheese

You can not miss this ice-bar, which has the smooth and cold texture, best for the summer.
No eggs, daily products, or white sugar.
Using cane sugar based on soy milk cream cheese.

>Gluten-free
It is made no using of wheat, so you can feel the natural sweetness.
It is an ice bar you’ll enjoy without worrying about your health conditions.

>Lactose-free
Soy milk is used instead of dairy products, no animal fats and oils,
so you’ll feel a smooth texture and refreshing taste, which makes various flavors standing-out.

>For Vegans
It is made by plant-based, which is considered about natural ingredients.

We will deliver a delicious ice-bar, considering SDGs.

3-flavor as below;

No.1 Madagscan vanilla beans flavor

No.2 Cacao nibs flavor

No.3 Kosui-pear and Yuzu flavor

当店でご利用いただける電子決済のご案内

下記よりお選びいただけます。