株式会社グローヴディッシュ

Catering

CONTACT

Catering

ケータリングをオーダーするお客様の用途を的確に反映し、更なるアイデアを提案します。 味はもちろん、視覚的にも美しく楽しいフードを、質の高いギャルソンと共に提供しています。ホームパーティーから企業のイベントなど、用途・規模・予算に合わせ、形式にとらわれないフレキシブルなサービスをご期待ください。

We will offer you a variety of ideas for catering that respond to your needs and requests. Dishes delightful in taste and presentation will be served by highly professional waiters. We can offer flexible services at various events including corporate events, house parties and special gatherings, depending on your needs and budget.

Chef's Profile

シェフのプロフィール

萩原 敦彦

Atsuhiko Hagiwara

Profile

長野県出身
食材を扱う仕事をしていた父の影響を受け、学生時代より食に対する興味をもち始め、
調理師免許、管理栄養士資格を取得する。
青山の伝説的レストラン『BRASSERIE D』で調理の基礎を学ぶと同時に数多くの
ケータリングフードの製作、監修に携わる。
その後2008年GROVE DISHに入社し、2014年よりExecutive Chefに就任。

現在はラグジュアリーブランドをはじめ、数多くの外資系ブランドやアパレル企業などのケータリングフードを手掛ける。
国内外の有名シェフとのコラボレーションも数多く経験し、更なる活躍の場を広げている。

Born in Nagano.
Under the influence of his father who worked for foodstuffs, he begins to have an interest in food when he was a student.
Then, he gains a cooking license and registered dietitian certification.
He learns the basic of cooking at thte legendary restaurant “BRASSERIE D” in Aoyama, 
and engages the production and supervision of catering as well.
He joins GROVE DISH in 2008, and is appointed as of Executive Chef in 2014.

Currently, he handles catering for many luxury brands, and foreign brands, apparel companies as well.
He also experiences many collaborations with famous chefs over the world, and expands his field of actibity more over.

当店でご利用いただける電子決済のご案内

下記よりお選びいただけます。